AVPN Poland – Stowarzyszenie Prawdziwej Pizzy Neapolitańskiej – Szkoła Pizzy
Jeśli w twojej restauracji wypieka się pizzę neapolitańską w tradycyjnym, neapolitańskim piecu opalanym drewnem, dowiedz się jak dołączyć do AVPN:
1) Przeczytaj międzynarodowy kodeks AVPN
2) Wyślij następującą dokumentacje:
3) Dokumentacja zostanie sprawdzona przez Radę Nadzorczą AVPN
4) Po zatwierdzeniu dokumentacji przez Radę Nadzorczą, zostanie przeprowadzona kontrola pizzerii przez jednego z instruktorów AVPN
5) Po kontroli zostanie dostarczony certyfikat i zewnętrzna tablica Vera Pizza Napoletana
Jest możliwe złożyć wniosek o przynależności wyłącznie wysyłając dokumentacje przez pocztę lub maila. W załączniku do pobrania są zamieszczone niezbędne informacje.
Jeśli spełniasz te warunki i w twoim lokalu wypieka się pizzę neapolitańską, dowiedz się jak dołączyć do AVPN:
1) Przeczytaj międzynarodowy kodeks AVPN. (Czas wypieku i temperatury wskazane dla pieca opalanego drewnem, muszą być zachowane również przy piecu gazowym).
2) Wyślij następującą dokumentacje:
3) Dokumentacja zostanie sprawdzona przez Radę Nadzorczą AVPN
4) Po zatwierdzeniu dokumentacji przez Radę Nadzorczą, zostanie przeprowadzona kontrola pizzerii przez jednego z instruktorów AVPN
5) Po kontroli zostanie dostarczony certyfikat i zewnętrzna tablica Pizza Napoletana Forno a Gas
Jest możliwe złożyć wniosek o przynależności wyłącznie wysyłając dokumentacje przez pocztę lub maila. W załączniku do pobrania są zamieszczone niezbędne informacje.
1. Twój piec elektryczny posiada akceptacje AVPN?
2. Posiadasz dokumentacje zaświadczającą o braku możliwości instalacji pieca opalanego drewnem
Jeśli spełniasz te dwa warunki i w twoim lokalu wypieka się pizzę neapolitańską, dowiedz się jak dołączyć do AVPN:
1) Przeczytaj międzynarodowy kodeks AVPN. Czas wypieku i temperatury wskazane dla pieca opalanego drewnem, muszą być zachowane również przy piecu elektrycznym.
2)Wyślij następującą dokumentacje:
3) Dokumentacja zostanie sprawdzona przez Radę Nadzorczą AVPN
4) Po zatwierdzeniu dokumentacji przez Radę Nadzorczą, zostanie przeprowadzona kontrola pizzerii przez jednego z instruktorów AVPN
5)Po kontroli zostanie dostarczony certyfikat i zewnętrzna tablica Pizza Napoletana con Forno Elettrico.
Jest możliwe złożyć wniosek o przynależności wyłącznie wysyłając dokumentacje przez pocztę lub maila. W załączniku do pobrania są zamieszczone niezbędne informacje.
Certyfikuj Twoją pizzerie i dołączy do AVPN:
1) Przeczytaj międzynarodowy kodeks AVPN. Czas wypieku i temperatury wskazane dla pieca opalanego drewnem, muszą być zachowane również przy piecu elektrycznym.
2)Wyślij następującą dokumentacje:
3) Dokumentacja zostanie sprawdzona przez Radę Nadzorczą AVPN
4) Po zatwierdzeniu dokumentacji przez Radę Nadzorczą, zostanie przeprowadzona kontrola pizzerii przez jednego z instruktorów AVPN
5)Po kontroli zostanie dostarczony certyfikat i zewnętrzna tablica Pizza Fritta. Jeśli pizzeria jest już certyfikowana, tablica będzie miała poprzedni numer restauracji.
Jest możliwe złożyć wniosek o przynależności wyłącznie wysyłając dokumentacje przez pocztę lub maila. W załączniku do pobrania są zamieszczone niezbędne informacje.